Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 24

I dag får Askepott sine tre nøtter, mens én heldig leser får en stor premie

Trenger du sårt en maskin som kan vise film i 4K og spille spill?

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Machosalat

Xbox One S.
Microsoft

Vi ønsker våre lesere en riktig god jul, og avslutter årets julekalender med intet mindre enn en Xbox One S. Maskinen er 40 prosent mindre enn den originale Xbox One-konsollen som har vært på markedet i noen år allerede, og lar deg se både Blu-ray og video i 4K-oppløsning. Maskinen tillater naturligvis også klarere og mer realistiske spillopplevelser.

Gears of War 4.
Microsoft

Men hva er vitsen med en konsoll om du ikke har noen spill å spille på den? Ikke noe problem for vinneren av dagens luke. Vedkommende får også en kopi av action-skytespillet Gears of War 4.

Anmelder Øystein var ikke snau i sin vurdering av spillet og kalte det blant annet en maktdemonstrasjon:

- Utviklarane har nagla skytemekanikkane, og sjølv om kampanjen i starten slit med uinspirert nivådesign, byggjer det seg opp, og blir betre og betre for kvar time du spelar. Avslutninga tek det heile til fabelaktige høgder, og får meg til å glede meg stort til neste kapittel i denne sagaen, skrev Øystein i oktober da spillet ble lansert.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
775 har spilt i dag

775 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden