Konkurranse

Julekalender 2023 - Luke 16

I dag kan du vinne en komplett pakke med spillutstyr

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Den 20 år lange tradisjonen er her igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Utstyrstrio fra SteelSeries

I dag kan du vinne tre produkter fra SteelSeries: et Arctis Nova 7P Wireless-headsett, en Aerox 3 Wireless Snow Edition spillmus og et Apex Pro TKL 2023 mekanisk tastatur.

Arctis Nova 7P Wireless-headsettet byr på 360 grader med romlig lyd, og drives av kraftige Hi-Fi-drivere som leverer en sterk lydopplevelse. Det er kompatibelt med konsoller, PC, Mac og mobil takket være Bluetooth-tilkobling og 2,4 Ghz trådløs USB-C-dongle. Headsettet har også støtte for Microsoft Spatial-lyd og Sony Tempest 3D-lyd på PlayStation 5.

Aerox 3 Wireless gir deg trådløs teknologi fra SteelSeries kalt Quantum 2.0, som overfører data kjempekjapt på en stabil, pålitelig og strømeffektiv måte. Du kan bytte mellom 2,4 GHz og Bluetooth 5.0, og spille med opp til 18000 CPI, 400 IPS, 40G med TrueMove Air Optical Gaming-sensoren.

Apex Pro TKL 2023-tastaturet har OmniPoint 2.0-taster med over 11x raskere respons og 10x hurtigere aktivering enn typiske tastatur. Her kan du justere registreringsdybden på hver enkelt tast med en nøyaktighet på 0,1 mm. Tastaturet er kablet, og bruker USB.

Premien er levert av SteelSeries.

For å delta må du svare riktig på de to spørsmålene nedenfor. Vinneren trekkes torsdag 21. desember.

Spillrulett
553 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden