Julekalender 2023 - 20 år med gavedryss

Gamer.nos julekalender fyller 20 år – vinn premier hver dag frem til jul

Julekalenderen har blitt en tradisjon for oss.
Pixabay/165106

En av de lengstlevende tradisjonene her på Gamer.no er den årlige julekalenderen. Der har vi kjørt daglige konkurranser der man kan vinne heftige spill, snasent spillutstyr og annet stæsj i opptakten mot jul.

Også i år forbereder vi oss på å dele ut premier i de daglige lukene, så svipp gjerne innom hver dag i desember frem til jul for å delta.

20 år med julekalender

Faktisk gravde vi litt i arkivet nå i år og fant ut at tradisjonen med gaveutdeling i julestria begynte for 20 år siden, i 2003.

Den gang var vi riktignok litt sene på avtrekkeren, og begynte ikke utdelingen før 11. desember. Og fordi grunnlegger Tor-Steinar tross alt er ganske streng på at rett skal være rett, valgte han derfor å spesifisere at det ikke var snakk om en julekalender, men derimot en julekonkurranse.

Vi – Tor-Steinar inkludert – velger likevel å være litt rundere i kantene nå, og anser derfor nåværende år som 20-årsjubileet til julekalenderen.

Med det har vi altså delt ut over 400 hundre premier siden oppstarten av gavedrysset, med god hjelp fra alle velvillige premiesponsorer.

Er du en av dem som har vunnet en premie i kalenderen opp gjennom årene? Gi gjerne lyd fra deg i kommentarfeltet.

I bildekarusellen nedenfor har vi samlet noen bilder fra hvordan kalenderlukene så ut opp gjennom årene. Dessverre har ikke arkivet alt på plass fra de gamle designene, så en del bilder og designelementer mangler.

Spillrulett
658 har spilt i dag

658 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden