I Gears of War 4 får vi spille som Marcus Fenix’ sønn

Fortsetter historien 25 år etter hendelsene i Gears of War 3.

JD Fenix.
YouTube/GameInformer

Høsten 2016 fortsetter kampen for menneskenes overlevelse på planeten Sera, med lanseringen av Gears of War 4. Spillet ble annonsert på E3-messen i fjor, men først nå begynner de første skikkelige detaljene om spillets historie å dukke opp.

GameInformer avslørte denne uken mer informasjon om spillets setting, samt de tre nye hovedpersonene vi får møte.

25 år senere

Møt de tre hovedpersonene i Gears of War 4.
GameInformer

Gears of War 4 fortsetter historien 25 år etter hendelsene i seriens forrige spill, i en tid der voldsomme vindstormer har fullstendig forandret Seras landskap. Som hintet til på E3 blir det ingen Marcus Fenix i hovedrollen denne gangen, men krigsheltens navn lever videre gjennom spillets frontfigur – sønnen JD Fenix.

JD er en idealist som i ung alder rømte hjemmefra for å bli COG-soldat, men forlot sin post etter en hemmelighetsstemplet hendelse man får vite mer om underveis i spillet. Med seg får han den uerfarne, men ivrige landsbyjenta Kait Diaz og skolevennen, og tidligere COG-soldat, Delmont Walker.

The Coalition bekreftet også at spillet får støtte for samarbeidsspilling, enten på samme konsoll eller over internett. Denne gangen får man imidlertid bare ta med seg én venn av gangen, sammenlignet med tre i Gears of War 3.

I tillegg uttalte utvikleren at de med Gears of War 4 vil vende tilbake til seriens mørkere, mer grøsserfylte røtter.

Gears of War 4 kommer til Xbox One, men lanseringsdatoen er enda ikke annonsert.

Gears of War: Ultimate Edition er ute på Windows 10.
Men lanseringen gikk ikke helt som Microsoft hadde håpet »

Siste fra forsiden