Apex Legends - Kings Canyon

I helgen kan du spille på det opprinnelige Apex Legends-kartet

Kings Canyon dumper innom på en snartur.

EA

Med lanseringen av Apex Legends' fjerde sesong, Assimilation, lovet Respawn en retur til Kings Canyon i mars. Battle royale-spillets opprinnelige kart kommer imidlertid på en snartur allerede fredag, og du kan spille det så mye du vil gjennom hele helgen.

Som Twitter-meldingen påpeker er det originalutgaven av Kings Canyon som blir tilgjengelig. Det vil si før dinosaurene invaderte kartet og en haug med bygninger spratt opp her og der.

Kartet blir tilgjengelig som en separat modus ut 24. februar. De som ønsker kan med andre ord fortsatt spille på World's Edge, og én teori er at Respawn tester ut muligheten for å ha begge kartene ute samtidig i stedet for å bytte ut World's Edge med Kings Canyon mot slutten av mars.

Som andre flerspillerspill har oppdaget kan det å introdusere flere kart skape problemer. Det splitter opp spillerbasen, og hvis ett kart er mer populært kan det bli vanskelig å finne kamper på det andre kartet.

Dersom Apex klarer å kjøre begge kartene i helgen uten at spillere må vente lenge mellom hver kamp, er det ikke utenkelig at World's Edge får være med videre.

Nå kan du spille Team Deathmatch i Playerunknown's Battlegrounds.
Spillets nyeste oppdatering introduserer den første av flere nye moduser »

Siste fra forsiden