Hood: Outlaws and Legends

I Hood: Outlaws and Legends jobber spillere sammen for å ta fra de rike og gi til de fattige

En ny vri på Robin Hood.

Blant nyhetene som ble avduket under torsdagens State of Play-sending var Hood: Outlaws and Legends. Det kommende actionspillet serverer en ny vri på legenden om Robin Hood, med både samarbeid og spiller-mot-spiller-elementer.

Blodig kappløp

Robin Hood, men ikke som vi kjenner ham.
Focus Home Interactive

I Hood: Outlaws and Legends kjemper to lag på fire spillere om å gjennomføre det perfekte kupp. Målet for hver runde er å stikke av med selveste statskassa, som sitter trygt bak murene i et tungt bevoktet fort.

Lagene må altså komme seg forbi horder med datastyrt motstand, men må samtidig være raskere enn motstanderlaget. Spillerne velger mellom figurer med ulike egenskaper, og må benytte alt fra sverd og pil og bue til magi og sniking for å vinne.

Som spillskaper Sumo Newcastle forteller gjelder det å utvikle gode strategier for å navigere spillets mange utfordringer, og det holder ikke bare å finne skatten – man må også komme seg til sikkerhet.

– Skattekistene er tunge og må bæres. Ammunisjon er begrenset til det du kan bære og plukke opp fra omgivelser eller falne fiender. Lyd tiltrekker seg oppmerksomhet, både fra de datastyrte vaktene og spillerne på det andre laget. Kampsystemet kan være brutalt og dødelig, så sniking er ofte den beste løsningen.

Hood: Outlaws and Legends skal etter planen lanseres i 2021, og blir da å finne på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X. En nærmere kikk på spillet kommer senere i år.

Det neste Call of Duty-spillet skal snart avdukes.
Kommer senere i år, og trolig vet vi også tittelen »

Siste fra forsiden