I Overkill's The Walking Dead må opptil fire spillere samarbeide for å overleve

Fersk trailer introduserer den første av skytespillets fire protagonister.

The Walking Dead-spillet utviklet av svenske Starbreeze Studios har omsider fått litt mer kjøtt på beinet. Skytepillet, som først ble kunngjort i 2014, har blitt utsatt flere ganger, men nå forteller utvikleren at det kommer til høsten 2018.

Spillere får velge mellom fire forskjellige protagonister.
Starbreeze

Lanseringsviduet ble avslørt i løpet av helgens direktesendte presentasjon for spillet. Der forklarte Starbreeze blant annet mer om hva Overkill's The Walking Dead går ut på, og vi fikk også vår første ordentlige kikk på spillet via en ny trailer.

Samarbeidsspill for opptil fire venner

Overkill's The Walking Dead er en førstepersonsskyter med fokus på overlevelse og samarbeid. Opptil fire spillere kan jobbe sammen om å holde seg i live i svenskenes versjon av det zombiefylte universet, der man må kjempe mot både vandøde og andre mennesker.

Spillere trer inn i rollen som en av fire forskjellige protagonister, hver med sine egne evner, spillestiler og bakgrunnhistorier. Starbreeze introduserte den første av disse, Aidan, i en fersk trailer for spillet som du kan se øverst i artikkelen.

I kampen for overlevelse må man stadig vekk legge ut på en rekke oppdrag og raid. Det endelige målet med spillet er foreløpig uklart, men ifølge utvikleren blir det å bringe forsyninger og andre overlevende tilbake til basen sin en viktig del av opplevelsen.

Overkill's The Walking Dead utvikles for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Starbreeze er også studioet bak Payday-spillene.
Et tredje innslag i bankranserien er under utvikling »

Siste fra forsiden