Watch Dogs Legion

I Watch Dogs Legion kan du ta kontroll over hvilken som helst «NPC»

Oppdatert: Ubisoft bekrefter at spillet er på vei.

Illustrasjonsbilde fra Watch Dogs.
Ubisoft

Oppdatering 5. juni: Ubisoft har bekreftet at Watch Dogs Legion er ekte, og at spillet skal vises frem på neste ukes E3-messe.

Opprinnelig sak følger.

I dagene før E3 er det ikke uvanlig at noen hemmeligheter glipper litt før tiden, og i år er intet unntak. En lekket oppføring hos Amazon UK avslørte mandag de første detaljene om Watch Dogs Legion, det neste spillet i actionserien fra Ubisoft.

Ubisoft har tidligere besøkt London i Assassin's Creed Syndicate.
Ubisoft

Ifølge oppføringen er spillet satt i London i tiden etter Brexit, der en kombinasjon av politikk og teknologi har endret byen for det verre. Spillere for boltre seg fritt i verdenen, og kan tilsynelatende tre inn i rollen som hvem som helst av Londons innbyggere.

– Spill som hvem som helst. Hver person du møter i den åpne verdenen har et fullt sett med animasjoner, stemmeskuespill, egenskaper og visuelle kvaliteter som genereres og veiledes av spillets systemer, lyder beskrivelsen.

Les også: Watch Dogs 2 er et av årets aller beste spill, skrev vi i 2016 »

Mens slike lekkasjer alltid må tas med en klype salt, har denne i ettertid blitt bekreftet av Kotaku-journalist Jason Schreier. Ifølge Schreiers kilder vil spillet endre seg basert på hvilken figur du styrer, slik at du får oppleve ulike ting med ulike personer.

En offisiell bekreftelse kommer visstnok under Ubisofts E3-konferanse, som går av stabelen 10. juni klokken 22:00. Der skal vi også få se mer av Ghost Recon Breakpoint, samt andre titler i Ubisoft-katalogen.

Watch Dogs Legion er trolig ett av storspillene Ubisoft har hintet om.
Utvikleren har tre uannonserte titler på vei »

Siste fra forsiden