Team Ico-samling neste år?

Ico og Shadow of the Colossus

To av tidenes beste PS2-spill kan være på vei til PS3.

Japanske Team Ico har skapt to av de mest unike og minneverdige spillopplevelsene den gamle traveren PS2 kan skilte med.

Shadow of the Colossus.

Først ut var Ico, et spill hvor vi fikk rollen som en gutt som ble fanget i et forfallent slott. Der møtte han ei ung jente, og sammen forsøkte de å komme seg ut. Men turen ble langt fra enkel, for jenta ble stadig utsatt for angrep fra mystiske skyggevesener.

Shadow of the Colossus kom senere, og foregikk i en merkelig verden full av kjemper. Du spilte en ung mann som måtte drepe disse kolossene, for å redde sin livløse kjæreste. Hans kamper mot disse enorme monstrene står fortsatt som noe av det mest voldsomme vi har sett i spillmediet.

Nå ryktes det at Ico og Shadow of the Colossus vil lanseres i en samlepakke for PS3, på samme måte som de to første God of War-spillene ble relansert tidligere i år. Pakken skal visstnok komme tidlig i 2011.

Hvor pålitelige disse ryktene er vet vi ikke, men med tanke på at det fortsatt er mange som ikke har opplevd de to PS2-klassikerne får vi håpe de stemmer.

Siste fra forsiden