Sonic the Hedgehog 2

Idris Elba skal spille Knuckles i Sonic the Hedgehog 2

Skuespilleren delte nyheten og konseptkunst på Twitter.

Paramount Pictures

Det har lenge gått rykter om at den neste Sonic The Hedgehog-filmen skal ha Knuckles the Echidna i en ledende rolle, og nå er disse ryktene så godt som bekreftet. Tirsdag kveld delte nemlig skuespiller Idris Elba følgende melding og konseptkunst på Twitter:

Meldingen er langt fra subtil, men for å være på den sikre siden tok Polygon direkte kontakt med Paramount Pictures, som senere bekreftet nyheten: Knuckles dukker opp, og skal stemmegis av ingen ringere enn den råtøffe Idris Elba.

Elba er kinoaktuell i disse dager med den splitter nye The Suicide Squad, og er fra før av viden kjent for sine mange slagkraftige roller på både film og TV. Han har tidligere gjort det stort i roller som gangstersjefen Stringer Bell i The Wire og den titulære figuren i TV-serien Luther, men har også jobbet som stemmeskuespiller i koseligere filmer som Zootopia og Finding Dory.

Og nå skal han altså spille Knuckles i den neste Sonic the Hedgehog-filmen.

Lite er foreløpig kjent om oppfølgeren til den animerte storfilmen fra 2020, annet enn at Tails skal hjelpe Sonic i kampen mot ondskap og at det hele har planlagt kinopremiere i april 2022. Følger filmen handlingen fra det tredje Sonic-spillet, vil Knuckles dukke opp som en litt innpåsliten antagonist, men det gjenstår selvfølgelig å se.

LES OGSÅ: Super Mario Bros. er et fyrverkeri av en drittfilm »

Siste fra forsiden