Konami med oppdatert Frogger

Ikke bare motorveier

Den ulykksalige frosken får nye hindringer å overkomme.

Selv om du er en av våre yngre lesere har du sikkert hørt om Frogger, spillet hvor du skal hjelpe små frosker tilbake til sumpen ved å lose dem helskinnet over en tungt trafikkert vei. Originalen ble utviklet av Konami og sluppet tidlig på 80-tallet, og siden den gang har Frogger dukket opp på en rekke formater og avlet flere tvilsommeavleggere.

Fra motorvei til kloakk

Konami har jobbet med å relansere oppgraderte utgaver av flere av sine gamle spill de siste årene, og nå får også gamle Frogger et strøk med maling. Frogger Returns følger samme struktur som originalen, men det er lagt til en del ekstra funksjoner og spillmoduser, samt 3D-grafikk.

I tillegg til den klassiske motorveien må Frogger forsere både undergrunnsbaner og kloakksystemer. For å gjøre det hele litt enklere kan du plukke opp bonuser som gir den lille frosken spesielle egen skaper. Disse kan både reversere tiden eller gi Frogger midlertidig usårlighet. Frogger Returns har også flerspillermoduser hvor du kan konkurrere mot andre.

Frogger Returns slippes over nettet til PSP og Wii- Datoen er ikke satt, men det skal bli tilgjengelig en gang i løpet av dette kvartalet.

Siste fra forsiden