Musikkspillstrid i Activisions favør

Ikke tegn til skittent spill?

En dommer har tatt saksøktes side i DJ-oppgjøret.

Forrige uke kom det fram at spillutgiver Genius Products og platespillerprodusent Numark saksøker Activision fordi de hevder deres musikkspillprosjekt blir sabotert av spillgiganten. Dette er visstnok fordi deres Scratch: the Ultimate DJ er en konkurrent til Activisions kommende DJ Hero.

Genius Products krevde blant annet at DJ Hero skulle holdes tilbake fra markedet en viss tid for å gi Scratch den sjansen de mener Activision har tatt fra det, men i følge Gamespot har dette ikke lykkes dem. En domstol i Los Angeles har etter en høring nemlig nektet å holde spillet tilbake, og i følge Activision fant ikke dommeren noen tegn til skittent spill.

Activison hevder også at Scratchs problemer ikke har noe å gjøre med deres oppkjøp av utvikler 7 Studios. Utviklingen av spillet skal ha fått problemer så langt tilbake som oktober i fjor, lenge før Activision ble involvert.

Dette er likevel ikke slutten på saken. Det er fortsatt ikke falt noen dom, og en representant for Genius Products og Numark sier at ikke alt har blitt fortalt om deres første møte med Activision i retten. De skal komme med mer informasjon om det som kom frem under høringen i fremtiden.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden