Fallout: New Vegas mot strømmen

Ikke utsatt

I disse utsettelsesdager er det gledelig at noen holder ord.

Den siste tiden har det ikke manglet på store titler som har blitt utsatt. Gears of War 3, F.E.A.R. 3, Brink og LittleBigPlanet 2 er bare noen av titlene som har fått betydelige forsinkelser.

Viva New Vegas.

Da er det nesten en opptur at noen går mot strømmen, og faktisk kommer ut når de skal. Ifølge GameSpot er nemlig Fallout: New Vegas ferdigprodusert, og klart til planlagt utgivelse på Xbox 360, PlayStation 3 og PC 22. oktober.

Spillet utvikles av Obsidian Entertainment, som har mange veteraner fra de første Fallout-spillene i sin stall. Det er likevel klart at man fortsetter i samme stil som Bethesdas Fallout 3. Her spiller du en budbringer som blir skutt i hodet på grunn av en pakke, men reddes i siste liten.

Dermed kan du fritt utforske Mojave-ørkenen og selvsagt det som en gang var Las Vegas. Kanskje det blir tid til noen runder ved rulettbordet?

Man har også sluppet minimumskravene til PC. De er som følger: Windows 7/Vista/XP. Prosessor: Dual Core 2.0 GHz. Minne: 2 GB RAM, 10GB HDD-plass. Skjermkort: Nvidia Gforce 6-serien, ATI 1300XT.

Vi har kikket på og latt oss imponere av Fallout: New Vegas flere ganger, og du bør ta en titt på vår siste, fyldige sniktitt mens du venter på at fullversjonen skal komme ut. Den lover i hvert fall veldig godt.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden