Inception-spill på vei

Spillmatiseringen av den kjente filmen er bekreftet.

Christopher Nolan, regissøren av den kritikerroste thrilleren Inception som nylig rullet over kinolerretene her til lands har tidligere sagt at han vurderer en spillversjon av filmen. Nå har Nolan mer enn antydet at spillet faktisk vil komme.

I et intervju med magasinet Entertainment Weekly sa Nolan at Inception-universet er en velegnet setting for et spill.

– Jeg har alltid forestilt meg at Inception er en verden hvor mange andre historier kunne finne sted. Den eneste veien vi kan gå med dette for øyeblikket er å utvikle et dataspill som foregår i den verdenen, sa Nolan.

Selve utviklingen av spillet vil nok likevel ikke komme i gang på en stund, for enn så lenge er Nolan travelt opptatt med den tredje Batman-filmen. Dermed er heller ingen flere detaljer om spillet kjent foreløpig.

Inception handler om industrispion som henter ut hemmeligheter fra folks hjerne ved å gå inn i drømmene deres og som får det svært vanskelige oppdraget med å plante en idé i bevisstheten til en person i bytte mot å få sitt gamle liv tilbake.

En annen Nolan-film, Batman Begins, er også spillmatisert og kom ut til Xbox, Gamecube, PlayStation 2 og Game Boy Advance i 2005.

Les også:–Spillmatisering er død som dinosauren
Les også:Mark Wahlberg som Nathan Drake
Les også:Nytt Splinter Cell-spill bekreftet

(Kilde: Gamespot)

Siste fra forsiden