Indianerspill fra Sony

Sony har kunngjort Brave: The Search for Spirit Dancer, et actioneventyr som foregår i en fantasiversjon av Amerika før Colombus og vennene hans stakk over og ødela kontinentet.

Brave: The Search for Spirit Dancer følger en ung kar som kalles Brave, som må reise ut på en episk reise for å redde stammen hans fra den onde Wendigo. Det eneste håpet hans er Spirit Dancer, en mektig medisinmann som forhåpentligvis kan hjelpe å overvinne Wendigo.

Reisen vil ta Brave med på en haug av utfordringer. Han vil måtte jakte på farlige ulver i en enorm Redwood-skog, reise med kano ned frådende stryk, lete etter den legendariske Sasquatchen og kjempe på ryggen til en bøffel mens resten av bøffelflokken løper løpsk.

I tillegg til å mestre kamp med tomahawk og pil og bue, må Brave lære seg å følge spor, klatre, svømme, mime og andre ting som kan hjelpe han å overleve i den farefylte villmarken. Etter hvert vil han også lære seg medisinmannens magi, slik at han kan mane frem åndene til ulike dyr for å hjelpe seg.

En av disse åndene er Den Store Ørn, som vil la Brave sitte på mens han flyr til steder Brave ellers ikke ville ha nådd. I tillegg dropper ørnen fjær som Brave kan plukke opp for å skaffe seg åndeenergi som gir mektige krefter.

Brave vil også få muligheten til å forvandle seg til ulike dyr, og her nevnes blant annet kaniner og grizzlybjørner. Som kanin vil han kunne gå gjennom småhuler for å nå ellers utilgjengelige områder, og som bjørn vil han naturligvis være temmelig slagkraftig.

Brave: The Search for Spirit Dancer utvikles av VIS Entertainment og skal etter planen lanseres i juni, kun til PS2.

Siste fra forsiden