Infinity Ward lager MMO istedet for MW3?

Ryktene hvisker om nye eventyr for selskapet, og MW3 får ny utvikler.

Mer sladder om Infinity Ward når våre ører idet kilder hevder at selskapet ikke skal lage Call of Duty: Modern Warfare 3.

Istedet skal selskapet, i følge VG247, fokusere på å lage et MMO. Ingenting om dette spillet er ennå kjent, men Activision-sjef Bobby Kotick uttalte i fjor følgende: – (...) vi tenker på andre merkevarer vi eier og kontrollerer, som Call of Duty og hvordan man hadde kunnet utvikle franchisen til et MMO-miljø, og hvordan man skulle finansiert dette.

Dette var selvfølgelig rent hypotetisk da det ble ytret, men det ser altså nå ut til at det kan være sannhet bak ryktene. Ifølge Destructoid leier nå Infinity Ward inn folk fra Sony Online Entertainment og skal få drahjelp av ansatte i Blizzard til å stable MMOet på beina.

Allikevel ikke tapt for Modern Warfare 3

Skulle ryktene være sanne, står det mellom to andre utviklere i kampen for å få utvikle Modern Warfare 3 – nemlig Sledgehammer Games og en canadisk utvikler, antageligvis Radical Entertainment, skaperne av fjorårets Prototype.

Det er allikevel Sledgehammer Games som ifølge Edge er mest sannsynlig, sjefene i dette selskapet er folka bak Dead Space, det populære romgrøsser-spillet fra 2008.

For å gi ryktene enda mer å gå på har det nå blitt lagt ut en stillingsannonse hvor Sledgehammer leter etter en Online/Multiplayer Designer– hvor minimumskravene er blant annet å ha jobbet fem år med stortitler innenfor skytespill til konsoll og PC.

Spillverket følger selvfølgelig opp denne saken, og kommer med oppdateringer når de blir tilgjengelige.

Siste fra forsiden