Call of Duty: Warzone

Infinity Ward: – Snart kommer en ny bølge med bannlysinger

Juksingen i Warzone fortsetter bare å øke.

Activision

Activisions bidrag til Battle Royale-sjangeren, Warzone, har slitt med juksemakere helt siden begynnelsen, og til tross for hard jobbing har problemet bare fortsatt å stige i omfang. Nå har Infinity Ward kommet med en ny advarsel til spillere.

I en melding lagt ut før helgen gjentar utvikleren nok en gang budskapet om at juksemakere ikke tolereres og at en ny bølge med bannlysinger er underveis.

Infinity Ward ber spillere om å unngå alle former for tredjepartsprogramvare designet for å modifisere spillet, og minner om at alle tjenester som tilbyr innhold og funksjoner utover det som spillet byr på, er å regne som juksing.

Activision

Spillere kritiske

Mange spillere er nå kritiske til om utvikleren i det hele tatt klarer å få bukt med problemet. I en lengre tråd på Reddit uttrykker spillere både skepsis og vantro til den nye meldingen fra Inifinity Ward.

Activision hadde bannlyst over 50 000 spillere fra Warzone under én måned etter lanseringen, og siden fortsatte tallet å øke kraftig. I diverse fora på nettet, deriblant på Reddit, klaget Warzone-spillere på omfanget av juksing og pekte på at fenomenet i stor grad stammer fra krysspilling med PC-plattformen – hvor jukseproblemet er mest utbredt.

Spillere har mulighet til å slå av krysspilling i spillet, men frarådes å gjøre dette via en melding hvor det «sterkt anbefales» å aktivere krysspilling på grunn av det store antallet spillere som kreves i modusen.

På konsoll kan spillere også ofte oppleve å ikke finne kamper dersom man deaktiverer funksjonen, og da får man opp et annet vindu med ny anbefaling om å aktivere den.

Les også: Call of Duty: Modern Warfare og Warzone har blitt kjempesuksesser for Activision »

Siste fra forsiden