Titan Quest-veteraner med actionrollespill

Info om Grim Dawn

Nå kan du forhåndsbestille Grim Dawn.

Grim Dawn er et actionrollespill under utvikling for PC. Spillet kjører på en forbedret Titan Quest-motor, og fokuserer som sin spirituelle forgjenger på utforskning, figurutvikling og skattejakt.

Handlingen foregår i en verden som heter Caim, i ruinene til et imperium som ble åsted for en episk kamp mellom overnaturlige makter. Menneskeheten er nesten utryddet, og livet i ruinene er en kontinuerlig kamp for å overleve.

Titan Quest.

Blant de overlevende finnes noen mennesker som har fått spesielle egenskaper, etter å ha kommet i kontakt med overnaturlige elementer. Du spiller en av disse, og målet er å bruke de nye egenskapene dine til å ta tilbake verden som en gang tilhørte menneskene.

Grim Dawn kommer med fem ulike klasser, som kan kombineres slik du ønsker. Hver klasse har 75 nivåer og mengder av egenskaper. Om du utvikler figuren din i feil retning kan du forandre egenskapene underveis, noe som forhåpentligvis gjør det mer fristende å eksperimentere litt.

Som mange andre actionrollespill kommer Grim Dawn med mulighet for å spille sammen med andre, og utviklerne vil sette samarbeidsegenskapene dine på prøve gjennom spesielt balanserte monstermøter.

Grim Dawn er ikke ventet ute før tidlig i 2011, da de uavhengige utviklerne i Crate Entertainment (en gruppe veteraner fra Titan Quest-utvikleren Iron Lore) ikke ønsker å slippe spillet før det er helt ferdig. Men allerede nå kan du forhåndsbestille spillet fra det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden