Info om nedlastbare PS3-spill

De første detaljene om nedlastbare spill til PS3 har dukket opp, og her er det mye spennende. Lemmings 2, Gripshift, fl0w og Blast Factor er noen av titlene.

I en forumtråd på PS3Forums har en bruker ved navn Elder lagt ut en mengde bilder og informasjon om spill til PlayStation 3. Dette ser ut til å være stoff som skal presenteres på Sonys Gamer Day 2006, og vi får blant annet en bråte skjermbilder fra spill som Full Auto 2, Ridge Racer VII og Mobile Suit Gundam: Crossfire.

Blast Factor

Det som for mange er mest interessant er imidlertid de første skjermbildene og informasjonen om nedlastbare spill til PS3. Her er det nemlig mye spennende, og posten begynner med actionspillet Blast Factor. Dette spillet utvikles av Bluepoint Games, og skal mikse "old school" og "new school" arkadeaction. Spillet støtter 1080p-oppløsning, og er et skytespill der du styrer et romskip, og ser handlingen ovenfra.

Neste spill ut er Lemmings 2. Dette sies det veldig lite om, men skjermbildene tyder på at det går for den samme stilen og det samme gameplayet som Lemmings til PSP (og snart også PS2). Det vil si at vi nok en gang blir gjort ansvarlige for sikkerheten til en gjeng med grønnhårede og suicidale lemen.

Det neste spillet, fl0w, var allerede kjent fra Tokyo Game Show. Her får vi kontroll over en organisme som guides gjennom en surrealistisk biosfære og spise andre organismer for å utvikle seg. Spillet skal benytte seg av Sixaxis-kontrollerens bevegelsessensorer, og støtter full 1080p-oppløsning.

Lemmings 2

Vi får også et par nye hjernetrimspill, nemlig Go Sudoku! (som er Sudoku, bare med fancy grafikk) og Swizzle Blocks (som det ikke fortelles noe spesifikt om, men som ser litt ut som det er inspirert av Lumines). I tillegg får vi et lite konseptbilde fra Criminal Crackdown, som i følge ryktene stammer fra God of War-designer David Jaffe.

Posten avsluttes med tre spill som Elder ikke har noen informasjon eller skjermbilder om, nemlig Gripshift, Wheel of Fortune og Crash Carnage Chaos. Takket være en representant fra Sidhe Interactive som poster under brukernavnet Mario i forumet til NEOGaf, har vi imidlertid fått litt informasjon om Gripshift også.

Spillet er basert på det halsbrekkende arkaderacingspillet Gripshift til PSP, og vil komme med bedre grafikk, forbedrede kontroller, nytt innhold, et bedre lydspor og støtte for onlinespilling. Han forteller at Sidhe "tar Gripshift til det neste nivået", og at de har samlet sammen over 60 sider med feedback fra kjøperne av PSP-versjonen for å sørge for at spillet blir så godt som mulig.

Siste fra forsiden