Informasjon om EyeToy: Play 3

Sony har akkurat gitt ut ny informasjon om det kommende EyeToy: Play 3, som skal lanseres før jul i år.

EyeToy-spillene har vært en enorm suksess for Sony, og nå er det klart at det tredje EyeToy: Play-spillet blir lansert før jul. De største nyhetene denne gangen er to nye PlayRoom-områder, som har fått navnene "Laboratory" og "Fun Zone". Sony forteller at begge inneholder en eklektisk blanding av snåle og fantasirike spill som stimulerer fantasien.

I "Laboratory"-rommet finner vi "The Face Mixer Machine", hvor du kan mikse ansiktet ditt sammen med ansiktene til vennene deres og se hvordan barna deres hadde sett ut om naturen hadde fungert på en litt annerledes måte. "The Head Swap" lar deg putte hodet ditt på kroppen til vennene dine, mens "The Photo Booth" lar deg ta bilder av deg selv og kompisene dine, og lagre disse på en støttet USB-masselagringsenhet.

Spillene i "Fun Zone" høres litt mer spennende ut. I "Theremin" oversettes bevegelsene dine til lyder, og her kan du skifte tonehøyde med å bevege armene dine. "Vs. Knockout" er en slags bakvendt form for Kung-Fu, mens "Wild Fauna" forvandler rommet ditt til en skog hvor du kan se trær og planter vokse foran øynene på deg.

Ellers skryter Sony av at EyeToy: Play 3 kommer med alle de gamle favorittspillene fra de to forrige spillene i serien, slik som "Copy Cat", "Paint", "Mirrors" og "Materialise Effects". Dessuten skryter de av noe som kalles "Recog-Cam", hvor du kan holde opp enkelte bilder foran kameraet for å avdekke skjult ekstramateriale.

Siste fra forsiden