Informasjon om Soul Calibur III

Det tredje spillet i Soul Calibur-serien er på vei til PS2, og her er den første informasjonen.

Soul Calibur III lover å tilby heftig nærkamp, både ved hjelp av sverd og knyttnever. Spillet lar deg skape din egen figur fra bunnen av, og velge kjønn, yrke og hva slags våpen han eller hun skal benytte seg av. I tillegg får du velge mellom flere ferdiglagede karakterer, inkludert tre nye. Disse er Tira, en grasiøs "dødsengel", Setsuka, en vandrende skjønnhet som liker gamle filmer og lange gåturer i regnvær, og Zasalamel, en hobbygartner som liker salsadansing og å drepe folk med ljåen sin.

Spillet kommer med ti moduser, inkludert øvelse, historie og tre ulike VS-moduser. Spillet vil ikke komme med mulighet for flerspiller over nettet. Den europeiske og amerikanske lanseringen vil finne sted til høsten, mens japanske gamere overraskende nok må vente litt ekstra for å få spille det. Produsenten av spillet, Hiroaki Yotoriyama, har fortalt at over 150 mennesker er involvert i prosjektet, og at selv om versjoner til andre konsoller enn PS2 ser ut til å være utelukket, vurderer Namco å lage en arkadeversjon av spillet.

Dette er for øyeblikket det vi vet om Soul Calibur III. Vi forventer naturligvis å få mer informasjon om ikke lenge, og det antas at spillet vil demonstreres på årets E3-messe.

Siste fra forsiden