Ingen flerspiller i GTA: San Andreas

Dette kommer nok ikke som noen bombe, men nå er det i alle fall bekreftet: Det blir ingen flerspiller i GTA: San Andreas.

Rockstar North sin kreative direktør, Dan Houser, har fortalt dette i et intervju med det nederlandske spillbladet Power Unlimited. Grunnen han oppgir er at selskapet ville måtte ofre for mye for å få gameplayet til å fungere på nettet. En ekstremt viktig del av spillet blir den mange scenariene som bygger opp historien i spillet, og disse er det i følge Dan Houser umulig å gjøre i et onlinespill.

Dan Houser utelukker imidlertid ikke at serien kan gå online en gang i fremtiden. Han forteller:

- Dette er noe vi vurderer, men det er rett og slett bedre å gjøre de tingene vi ønsker å se i GTA i et enspillerspill. Jeg sier ikke at nettspill ikke er morsomme, men jeg tror ikke de er klare for gameplayet som GTA har å tilby.

Dette svaret indikerer at selskapet ikke jobber med noe nettspill i GTA-serien, slik det går enkelte rykter om, men at det fremdeles er mulig at vi får spille GTA Online en eller annen gang i fremtiden. I mellomtiden kan i alle fall PC-eiere glede seg over at entusiaster laget modifikasjoner som tillater flerspiller på PC-versjonene av GTA 3 og GTA: Vice City, og at det utvilsomt vil dukke opp en liknende modifisering for GTA: San Andreas når det spillet eventuelt kommer til PC.

Siste fra forsiden