Ingen Mirror's Edge-oppfølger?

Utviklingen av Mirror's Edge 2 er stoppet.

Mirror's Edge var et herlig førstepersons actionspill med unik, moderne presentasjon og et akrobatisk og svært tilfredsstillende gameplay. Spillet ble aldri noen stor salgssuksess, men det hindret ikke EA-sjefen John Ricitiello å slå fast at det fortjente en oppfølger.

– Vi jobber fortsatt med hvordan vi best skal forholde oss til Mirror's Edge 2. Vi lærte mye av originalen, som jeg mener var et svært innovativt produkt. Skal jeg være ærlig med deg er det et spill som fortjener å få en oppfølger, sa han i 2009.

Mirror's Edge hadde fortjent en oppfølger.

De svenske utviklerne hos Digital Illusions satt et lite team på saken, og visepresident i EA Games Europe, Patrick Söderlund, hadde på det tidspunktet store forhåpninger:

– Det kommer helt sikkert et nytt Mirror's Edge. Det er bare et spørsmål om tid og hva vi gjør med den. Vi har et lite team på (oppfølgeren) nå, og jeg er spent på det vi driver med.

Dessverre ser det ikke ut til at prosjektet ble noen suksess. Den svenske spillbloggen Vicachu snakket med Söderlund i forbindelse med lanseringen av Hot Pursuit, og brukte anledningen til å spørre om situasjonen til Mirror's Edge 2.

Söderlund fortalte at Electronic Arts ble vist en tidlig prototypeversjon av spillet, men at de takket nei. Prosjektet har blitt stanset, og de som arbeidet med det har blitt satt på andre oppgaver i Digital Illusions.

Den svenske utvikleren jobber for øyeblikket med Battlefield 3, som skal lanseres til høsten.

Siste fra forsiden