Ingen onlinespilling i Gran Turismo 4

De gode nyhetene: Gran Turismo 4 kommer i desember. De dårlige: Det blir ingen flerspiller over nettet.

I en pressekonferanse på Tokyo Game Show fortalte Sony at det svært etterlengtede Gran Turismo 4 vil lanseres i Japan den 3. desember, og i Europa i dagene rundt den 14. desember. Mange har fryktet at spillet ville bli utsatt nok en gang, men nå ser det ut til at Sony omsider har kommet fram til en endelig utgivelsesdato for det neste Gran Turismo-spillet.

Den største årsaken til at Digital Polyphony har behøvd å bruke så lang tid på Gran Turismo 4 skal i følge ryktene være problemer i forhold til å implementere onlinemoduset i spillet. Nå ser det ut til at de rett og slett har besluttet seg for at nok er nok, og hele onlinemoduset er droppet.

Dette kommer utvilsomt til å ergre mange, i og med at onlinespilling hele tiden har vært presentert som en av GT4 sine hovedattraksjoner. Samtidig er det nok mange som ikke bryr seg med akkurat den delen av spillet, og som bare er glade for at det nå endelig ser ut til å være innen rekkevidde.

De som ønsker flerspiller over nettet kan trøste seg med at et nytt Gran Turismo-spill er planlagt for 2005, og at dette garantert vil komme med støtte for onlinespilling.

Siste fra forsiden