Infinity Ward jobber med Modern Warfare 3

Ingen skade skjedd?

Til tross for mannefallet skal utvikleren holde stø kurs.

En av vårens store saker i spillbransjen har vært dramatikken rundt suksessutvikler Infinity Ward. Grunnleggerne av studioet. Jason West og Vince Zampella. fikk sparken av Activision Blizzard i mars, og har siden tatt med seg 35 ansatte til nye Respawn Studios.

Modern Warfare 2 er uhyre populært.

Til tross for at rekkene tynnes ut betyr ikke det at arbeidet legges ned hos Modern Warfare-utvikleren, dette er fortsatt et meget viktig studio for Activision.

– Infinity Ward jobber akkurat nå på den andre nedlastbare pakken til Modern Warfare 2, og et stort prosjekt som foreløpig er uten navn, forteller Activision-sjef Bobby Kotick ifølge Gamespot.

Rettsdokumenter har allerede avslørt at dette er Call of Duty: Modern Warfare 3, og vi loves flere detaljer om prosjektet senere i år.

Gigantutgiveren kunne også melde om at pengene formelig renner inn i selskapet. I årets første tre måneder hadde man inntekter på 1,3 milliarder dollar, det er 33 prosent mer enn i fjor. Overskuddet fikk en økning på 101 prosent, til 381 millioner dollar. Det er rundt 2,3 milliarder kroner i pluss, det.

– Første kvartal ble bedre enn ventet, og var drevet av etterspørselen for Activisions Call of Duty og Blizzards World of Warcraft, sier en fornøyd Kotick.

Man lanserte for en kartpakke til Modern Warfare 2 i slutten av mars, og Activision kan fortelle at den solgte over 1 million enheter i løpet av de 24 første timene.

Siste fra forsiden