– Ja, For Honor får en egen enspillerkampanje

Ubisoft bekrefter at spillet ikke bare er flerspillerslakting.

Vi fikk først feste øynene på For Honor under E3-messen i 2015. Da så vi nærkamper med lag på fire mot fire – mellom riddere, samuraier og vikinger som alle dasket løs på hverandre med sverd, økser og andre butte og skarpe gjenstander.

For Honor.
Ubisoft

Men det som først og fremst så ut til å være flerspillerbruduljer får også en enspillerkampanje. Det bekreftet Ubisoft nå i videoen du kan se øverst i artikkelen, etter at de såvidt nevnte det under E3-intervjuene.

– Et av de store spørsmålene vi får er som regel om enspillerkampanjen. Vi sa at vi skal vi skal ha en enspillerkampanje, og jeg kan love deg at vi skal ha en enspillerkampanje. Det er en av hovedtingene vi jobber med. Jeg gleder meg til å vise det til dere, og vi skal vise det så fort som mulig, slik vi også gjorde med flerspillerdelen, forteller produsent Stephane Cardin i videoen.

Hugg-og-slå i middelalderen

For Honor er satt til middelalderen, og spillerne kan velge mellom tre fraksjoner: The Legion, The Chosen og The Warborn, som representerer riddere, samuraier og vikinger. Fraksjonene har ulike ferdigheter og våpen, og man kan flikke på figuren sin som man selv ønsker.

Som vi fikk se under E3-visningen er det også en duelleringsmodus der spillere må posisjonere våpenet og angrepsretningen for å forsøke å overrumple motstanderen. Dette systemet skal være mer taktisk fokusert enn den kaotiske sverdhuggingen.

har ennå ingen slippdato, men bruduljene blir å finne på Xbox One, PlayStation 4 og Windows en gang i fremtiden. Inntil da kan du ta en liten oppfriskningstitt på traileren nedenfor.

Først på planen er nok likevel et annet Ubisoft-spill.
Så kraftig må PC-en din være for å kjøre Far Cry Primal »

For Honor. (Video: Ubisoft)

Siste fra forsiden