Japansk luftkamp til PS2

Atari har kunngjort at de vil gi ut Taito-spillet Energy Airforce: Aim Strike! til PS2.

Energy Airforce: Aim Strike! kunne nok med fordel få en liten navneendring før det blir lansert i vestlige butikker, men vi får i det minste håpe at gameplayet er godt nok til å veie opp for det mild sagt bedrøvelige navnet. Spillet er et actionbasert luftkampspill utviklet i samarbeid med Lockheed-Martin, hvor spilleren blant annet får sette seg i cockpiten på en F-16.

Aim Strike! lover å tilby en ultrarealistisk grafikkmotor, raskere og heftigere action enn tidligere og en høy grad av realisme. Realistiske elementer inkluderer drivstoffpåfyll i luften, samt landing og letting fra rullebanen. I tillegg får vi fotorealistiske og dynamiske cockpiter.

Spilleren starter med den gode gamle traveren, F-16. For å låse opp de andre flyene (som F-22 Raptor Stealth Fighter, F-35 V/STOL Fighter, F-117 Nighthawk, U-2, C-130, SR-71, og Rafale) må han gjennomføre en serie tester i en slags flyskole-modus, hvor han får lære seg å mestre en rekke ulike teknikker og utnytte seg av de ulike flyenes særegenskaper.

Spillet inneholder flere spillmodus, inkludert "license mode", "campaign mode", "hangar mode" og "arcade mode". Blant de ulike oppdragtypene vi får prøve oss på nevnes luftpatruljer, angrep på fiendtlige fly og angrep på fiendtlige forsvarsinstallasjoner.

Energy Airforce: Aim Strike! skal lanseres i Storbritannia den 18. februar. Det ser ikke ut til å være bestemt noen nordisk utgivelsesdato enda.

Siste fra forsiden