Telialigaen - Counter-Strike

– Jeg har savnet det veldig

Preben «Trax» Martinsen gjorde sin re-debut for Apeks Rebels da de mandag kveld slo VOID.

Preben «Trax» Martinsen var tilbake for Apeks Rebels.
Eivind Von Døhlen/Good Game

SLIK ENDTE SJETTE SERIERUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

Metizport 2 - 1 Bitfix
Wizard 2 - 1 777
Center Gaming 2 - 0 Infurity
Apeks Rebels 2 - 1 VOID

Se resten av kampene i terminlisten »

Nok en runde i Telialigaen er over. Bitfix imponerte og tok et kart mot forhåndsfavoritt Metizport, men tapte til slutt kampen 1-2. I revansjeoppgjøret mellom Wizard og 777 fra Bergen Games viste førstnevnte at de fremdeles er sterkest. Center Gaming vant på sin side 2-0 i en svært viktig kamp mot Infurity.

I rundens hovedkamp ble det masse dramatikk og stor spenning. VOID åpnet forrykende og stakk av med Nuke 16-7. Så våknet virkelig Apeks Rebels og feide over VOID 16-4 på Ancient før de fortsatte i samme spor på Overpass. Men VOID skulle ikke gi seg så lett og karret seg inn i kampen igjen, men måtte gi tapt på målstreken. Dermed var det Apeks Rebels som tok enda et skritt mot sluttspill med seier og tre poeng.

Preben «Trax» Martinsen gjorde sin re-debut for Apeks Rebels og var strålende fornøyd med tre poeng mandag kveld etter begrenset tid til forberedelser.

– VOID-kampen opplevde jeg som spennende, de er en femmer som skyter hardt og som er gode på sitt. Vi har kun hatt tid til å bruke en dag per kart på forberedelser. Så når Nuke i tillegg er et kart som har ligget på hyllen og støvet til Apeks Rebels i ni måneder før jeg kom, så endte det slik det endte.

LES OGSÅ: – Vi skal sørge for et show

Snudde kampen

DISSE SPILLER FOR APEKS REBELS

Vis mer

no Ådne «sense» Fredriksen
no Viktor «vHw» Høiby Wadman
no Sindre «Tapewaare» Ellefsen
no Tobias «berzerk» Bertelsen
no Preben «Trax» Martinsen

dk Torbjørn «mithR» Nyborg

Apeks Rebels kjempet store deler av kampen med ryggen mot veggen etter at ha tapt første kart Nuke. Rebellene jobbet for å legge skuffelsen bak seg fort og begrunner det med at laget tok læring fra første kart.

– Vi brukte pausen til å minne oss selv på at Nuke var et kart vi kunne ende opp med å måtte lære av, men at selve kampen mot VOID var en kamp vi skulle vinne, forklarer Martinsen på spørsmål om hvordan laget bearbeidet tapet på Nuke.

Preben «Trax» Martinsen kunne smile etter sin re-debut for Apeks Rebels.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Den nye Apeks Rebels-spilleren mener laget viste rutine gjennom toppoppgjøret og gledet seg over å være tilbake som aktiv spiller.

– Jeg syntes at vi viste oss mer rutinerte og komfortable gjennom både kart to og tre, som så klart er kart vi er mer velkjente med. Jeg fikk med meg at kommentatorene sa det var en veldig stang ut kamp for VOID, og jeg har dessverre ikke sett igjennom kampen enda, men kan trygt si at det også føltes en del stang ut for oss også gjennom kampen. Det var veldig godt å være tilbake på server. Jeg har savnet det veldig under tiden min på benken i 777, avslutter Martinsen.

– Det var toppen av kransekaken for oss i kveld

DISSE SPILLER FOR VOID

Vis mer

sj Johann «Saasinho» Saasen
sj Michael «miko» Akslen
sj Markus «markow» Otterstad
sj André «scared» Carrillo Simonsen
sj Emil «kaas» Kaasa

André «scared» Carrillo Simonsen og VOID var naturlig nok skuffet etter mandagens tap mot Apeks Rebels.

– Det ble et tydelig tap, og tror alle i laget sitter igjen med en følelse av at vi ikke fikk vist alt vi hadde.

VOID åpnet kampen sterkt og vant Nuke, men da Apeks Rebels skrudde opp tempoet på Ancient og Overpass så det mørkt ut for laget som sikter seg inn mot sluttspillet. Simonsen mener laget fremdeles har mye de kan utvikle seg på, men roser også laget for kvalitetene de har.

André «scared» Carrillo Simonsen følte laget hadde uflaks mandag kveld.
Eivind Von Døhlen/Good Game

– Laget har så langt gått i riktig retning, men vi gjør fremdeles mye dummer individuelle feil vi taper på. Vi har fremdeles mye mer å lære. Ellers føler jeg at vi er veldig raske på å plukke opp på momentumet vårt igjen, om ting ikke går veien for oss i starten.

Mot slutten av de avgjørende kartet, i en svært viktig runde for begge lag, mister en av VOID-spillerne forbindelsen til serveren. Simonsen mener laget også hadde svært uflaks mandag kveld.

– Det var veldig kjipt da han ene mistet forbindelsen, og vil vel si at det var toppen av kransekaken for oss i kveld. Tror ikke det er noen av oss som vil se tilbake på de to siste kartene med noen god følelse, avslutter Simonsen.

Slik ser tabellen ut etter 6. serierunde.
Telialigaen

Siste fra forsiden