Telialigaen - League of Legends

– Vi skal sørge for et show

nDurance-spiller Markus «Unique» Bruun lover underholdningsverdi når de møter Domino i Telialigaens fjerde runde.

Er du klar for show? Illustrasjonsbilde fra Telialigaen Høsten 2022.
Sindre Stien/Good Game

SLIK SPILLES FJERDE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

TIRSDAG 7. MARS

18:00 - KAOS - Tackle
18:00 - Bitfix - Rich Gang
18:00 - Riddle - Lazy In Life
18:00 - The Turks - 5Stars
19:00 - Domino - nDurance

Se resten av kampene i terminlisten »

Slik ser tabellen ut før Telialigaens fjerde runde.
Telialigaen.no

Etter en tre ukers lang pause er det endelig tid for nok en runde i Telialigaen League of Legends

I ukens hovedkamp møtes Domino og nDurance til dyst, og begge lag har hatt god tid til å forberede seg til oppgjøret.

Domino ligger i skrivende stund på en fjerdeplass med to seire og ett tap. En seier mot nDurance er viktig for å ikke miste kontakt med lagene på toppen av tabellen.

På nedre del av tabellen ligger nDurance med en seier på tre oppgjør, og her er det virkelig desperasjon etter poeng for å unngå nedrykksstriden.

Hvem som stikker av med poengene i hovedkampen ser du direkte tirsdag 7. mars fra klokken 19:00 på Twitch »

LES OGSÅ: – Counter-Strike 2 er ekte og rett rundt hjørnet

– Har vært middels mye tull

DISSE SPILLER FOR DOMINO

Vis mer

cn Hui Min «YuJian King» Wu (Top)
no Ådne «Olunn» Anmarkrud (Jungle)
dk Jeppe «Ag0ny» Nikolaj Sorth (Mid)
no Thomas «Osdal» Osdal (ADC)
no Martin «Coinflip» Austeng (Support)

Domino har fått stempelet som en av flere forhåndsfavoritter, og laget åpnet sesongen sterkt med seier mot blant annet Riddle.

I tredje serierunde måtte de imidlertid se seg slått av The Turks, noe Support-spiller Martin «Coinflip» Austeng omtaler som en hump i veien mot sluttspillet.

– At vi presterte så bra i starten av sesongen er vel en slags hyllest til det individuelle nivået rundt meg. Vi har egentlig ingen treninger, og jeg hadde hverken møtt eller snakket med halve laget før første serierunde. The Turks fikk nok fram noen av de største svakhetene vi har akkurat nå. Det var et surt tap, men det er nok bare en hump i veien, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Wizard overbeviser med seier i Bergen Games

Det er nok ikke bare sluttspill som er målet for Domino-spillerne. De har tross alt et seriemesterskap de skal forsvare. Hvorvidt vårens spillerstall klare å leve opp til høstens ettermæle gjenstår å se, men Support-spiller Austeng har troen på at det kan gå hele veien.

– Individuelt sett føler jeg at vi kan følge opp høstens bragder, men vi mangler kanskje litt av erfaringen som mange av de tidligere Telialigaen-vinnerne har hatt. Om ting klaffer og vi tar lærdom av rundene som kommer, er det ingen lag jeg føler er umulige å slå.

Første mulighet for læring og poeng kommer mot nDurance, og Austeng legger ikke skjul på at konsentrasjon og disiplin må opprettholdes for at laget skal ta poeng. Den tre ukers lange pausen har de ikke benyttet til å forberede noe spesielt, så om det kommer noen overraskelser er det ikke Support-spilleren som er mesterhjernen bak.

– På mange måter er det mer opp til oss å tape enn det er for de å vinne. Det har vært over middels mye tull i kampene våre, og vi har mistet poeng mot lag jeg mener vi skal være bedre enn. Konsentrasjon og disiplin er nok et større hinder for oss enn noen av lagene vi møter. De siste ukene har det nok skjedd ytterst lite. Om noen av spillerne rundt meg ruger på noe så er det nok minst like overraskende for min del som det vil være for nDurance, sier han til Gamer.no.

– Vi skal sørge for et show

DISSE SPILLER FOR NDURANCE

Vis mer

fr Mathis «Koga» Bouffet (Top)
no Markus «Unique» Bruun (Jungle)
no Espen «Espen» Leknesund (Mid)
no Marcus Oliver «Certified Random» Elvelund (ADC)
at Ilias «lymao» Marchhart (Support)

I likhet med Domino åpnet også nDurance sesongen sterkt med seier mot Rich Gang. Det ble imidlertid tap i de påfølgende rundene mot KAOS og Riddle. Jungle-spiller Markus «Unique» Bruun kan fortelle Gamer.no at laget prøver å komme seg tilbake til vinneroppskriften fra serieåpningen.

Markus «Unique» Bruun lover et show mot Domino.
Privat

– Første serierunde gikk litt over forventningene våre, men vi spilte på våre styrker og fikk vist at vi hører hjemme i førstedivisjon. Tapet mot KAOS er nok det som svir mest. Det var en kamp vi virkelig ville vinne, men vi hadde bare ikke dagen. Vi må komme oss tilbake til vinneroppskriften - morsomme komposisjoner og uforventede helter.

LES OGSÅ: Valve la felle for Dota 2-juksemakere – 40 000 spillere utestengt

Mye tyder på at nDurance har begynt å finne tilbake til formen fra serieåpningen i løpet av pausen, og Bruun legger ikke skjul på at både seerne og Domino kan forvente seg noen overraskelser i hovedkampen. Et show skal det uansett bli, lover Jungler-spilleren.

– Vi har for det meste kost oss og slappet av i pausen. Noen av oss har spilt en turnering for gøy, også har vi fått til et par treninger for å gjøre oss klare til kamp. Domino kan forvente seg noen overraskelser. Vi skal sørge for et show, og forhåpentligvis få med oss et resultat vi er fornøyd med. Både jeg og «Certified Random» kjenner til majoriteten av spillerne. Vi vet at de har en kjempegod Top Lane-spiller og jeg gleder meg veldig til å spille mot Domino.

Siste fra forsiden