Podkast

Rad Crew, Sesong 8, episode 8

– Jeg kunne skrevet historien på ungdomsskolen

Likevel er Rad Crew-Jostein svært begeistret for Destiny.

Destiny har vært ute i en drøy uke, og denne episoden av Rad Crew-podkasten dreier seg i stor grad om de første 20 timene med den nye storsatsingen til Bungie og Activision. Jostein var først litt skuffet over en ganske overfladisk enspillerkampanje, men ble raskt hektet på spillets flerspiller.

Jostein mener Destiny kanskje har den beste skytingen på konsoll noensinne. (bilde: Activision).

Spillet har en lang levetid foran seg, men i dagens Rad Crew-episode kan du høre hva Jostein, Ida og Are har å si om spillet så langt.

Lego-hobbiter og Minecraft-kjøp

Inger Lise har på sin side spilt The Sims 4 og Lego: The Hobbit, og snakker om det i episoden. Men før det – en Topp 5-liste der vi oppsummerer de tingene som gjør Bungie til en respektert utvikler, det vil si de fem beste grunnene til at vi liker Bungie-spill.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Vi får også tid til litt The Sims 4-snakk. (bilde: Gamer.no)

Og så: sjokknyheten om at Mojang er kjøpt av Microsoft for astronomiske 2,5 milliarder dollar. Til slutt i showet hører vi fra lytterne: hva synes de om Destiny?

I studio denne gangen finner vi Inger Lise W. James, Ida Joynt, Are Ness Fløgstad og Jostein Hakestad. Her er ukens meny:

  • 03:18-24:50 – Topp 5 ting Bungie gjør bedre enn de fleste
  • 24:50-38:36 – Nyheter (Microsoft kjøper Mojang)
  • 41:46-1:08:00 – Jostein snakker de første 20 timene av Destiny
  • 1:08:00-1:24:44 – Inger Lise forteller om Lego The Hobbit + The Sims 4
  • 1:26:05-1:39:00 – Hva synes Rad Crew-lytterne om Destiny så langt?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 11. september
Rad Crew, 4. september
Rad Crew, 28. august

Les også
Anmeldelse: Destiny

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden