Apeks - CS:GO

«Jkaem» signerer for Apeks - igjen

Returnerer til klubben ett år etter den dramatiske avslutningen av deres arbeidsforhold.

Joakim «jkaem» Myrbostad er tilbake i Apeks etter ett år med andre prosjekter.
Fahil Anweri/Apeks
Disse spiller nå for Apeks

sj Joakim «jkaem» Myrbostad
se Tim «nawwk» Jonasson
dk Asger «AcilioN» Larsen

Fredag kveld annonserte Apeks sitt tredje tilskudd til hovedlaget i Counter-Strike, Joakim «jkaem» Myrbostad. Nordmannen signerte en treårig kontrakt med Apeks allerede mot slutten av 2020, men oppholdet ble kortvarig etter Myrbostad fikk muligheten til å gjenforenes med gamle lagkamerater under den russiske klubben EXTREMUM kun to måneder etter Apeks-signeringen. Lagbyttet fikk mye oppmerksomhet i det det norske Counter-Strike-miljøet, og mye kritikk gikk ut til samtlige parter via Twitter som følge av prosessen.

Det haglet meldinger mellom fans, spilerens agent, spilleren selv og klubben. Nå mener partene å ha lagt dette bak seg, og Myrbostad er tilbake i klubben.

LES OGSÅ: Ordkrig og anklager om løgn – «Jkaem»-agent og Apeks-Baarli er helt uenige

Både Myrbostad og Apeks forteller i pressemeldingen publisert på Twitter fredag kveld at de har lagt fortiden bak seg, og er klare for å ta den norske klubben til nye høyder internasjonalt.

Joakim «jkaem» Myrbostad har store ambisjoner med Apeks.
Fahil Anweri/Apeks

– Valget mitt om å gå tilbake til Apeks har en rekke begrunnelser. Først og fremst er det en veldig god organisasjon med gode verdier og et ønske om å bli best. For det andre ble det svært tydelig for meg at Apeks er et godt hjem for meg ettersom de ville ha meg tilbake, og legge fortiden bak oss, og heller fokusere på å se fremover, forteller Myrbostad i pressemeldingen.

– Vi hadde åpenbart en utfordrende situasjon for et år siden, men vi har diskutert det sammen og føler at vi kan legge fortiden bak oss. Ingenting har endret våre tanker om «jkaem» som spiller. Det var en grunn til at vi signerte han da, og det er en grunn til at vi signerer han igjen nå. Jeg kunne ikke vært mer begeistret over å ha han tilbake, og vise verden hva vi kan få til sammen, forteller sportslig leder for Apeks, Anders Kjær i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Jkaem forlater Apeks- eller?

Siste fra forsiden