Jobber Telltale med Game of Thrones-spill?

Det profilerte spillnettstedet IGN sier så.

HBO

Det amerikanske spillnettstedet IGN hevder at The Walking Dead-utviklerne Telltale Games jobber med et spill basert på den populære fantasy-serien Game of Thrones. De skal ha hørt dette fra flere kilder, men Telltale selv vil verken bekrefte eller avkrefte informasjonen:

– Det dukker stadig opp rykter om hva de neste prosjektene våre er. Offisielt har vi ingen kommentar, sier Telltales Steve Allison til IGN.

The Wolf Among Us.

Telltale med «drømmeprosjekter»

Nettstedet påpeker også at Telltale-sjef Dan Connors allerede i oktober satte ryktebørsen i gang, da han sa at de gledet seg voldsomt til å røpe hva de jobbet med, og sa at at de hadde sikret seg noen «drømmerettigheter». På det tidspunktet var det mange som trakk frem Star Wars, et univers Telltale tidligere har sagt at de drømmer om å få leke seg i.

IGN påpeker at de ikke vet om spillet er basert på TV-serien fra HBO eller boken den første sesongen i TV-serien var basert på, som også heter A Game of Thrones. De vet heller ikke om spillet er basert på kjente historier eller om Telltale har diktet opp sin egen handling slik de gjorde med The Walking Dead.

Enn så lenge bør vi nok ta påstandene med en liten klype salt. Dette vil uansett være langt fra det første spillet basert på George R. R. Martins fantasy-suksess. Vi har blant annet fått det interessante strategispillet Game of Thrones: Genesis og et ikke helt vellykket rollespill som kun het Game of Thrones.

Telltales ferskeste prosjekt er The Wolf Among Us, som er basert på tegneserien Fables. De har også annonsert en ny The Walking Dead-sesong. Kanskje ikke så rart, da, at de ikke hadde tid til King's Quest.

Siste fra forsiden