Ny The Walking Dead-sesong starter før jul

Historien om foreldreløse Clementine fortsetter.

Telltales spillmatisering av tegneserieuniverset The Walking Dead fortsetter i en ny sesong. Handlingen finner sted noen måneder etter hendelsene i den første sesongen, og følger den vesle jenta Clementine. Hun har blitt overlatt til seg selv og må nå overleve i en verden som har gått fullstendig fra hengslene.

Clementine er skeptisk.

I The Walking Dead: Season Two forsøker hun å finne et trygt sted å være, men det er ikke lett «i en verden der de levende kan være farligere enn de døde».

Vanskelige valg

Telltale lover mange utfordrende valg og dilemmaer, og at handlingen vil påvirkes av dine valg. I tillegg vil spillet hente inn informasjon fra lagrefilene til den første sesongen og den frittstående episoden 400 Days, og valg du tok da vil også være med å forme opplevelsen. Det anbefales forøvrig at du spiller den første sesongen før du starter på nummer to.

Huffda.

Utover dette vil den nye sesongen i stor grad fungere slik som den første. Telltale forteller at de har lyttet til spillernes feedback, så noen justeringer kan vi nok forvente, men generelt kan vi se frem til den samme historiedrevne opplevelsen.

Season Two skal ha fem episoder, og den første skal etter planen lanseres før jul, og sesongen kan allerede nå forhåndsbestilles for Windows og Mac. Om du bestiller fra Telltale får du også tilbud om en gratis samlerutgave med hele sesongen på DVDm såfremt du betaler frakt.

Sesongen blir også tilgjengelig på Xbox 360, PlayStation 3 og iOS. Telltale utelukker kke at de kan komme til å annonsere flere utgaver senere.

Vi kåret The Walking Dead: Season One til en av fjorårets beste spillopplevelser, og spillet vant blant annet kategorien for beste historie.

Les også: Anmeldelse av Activisions forsøk på å lage The Walking Dead-spill
Les også: Anmeldelse av The Walking Dead: 400 Days

Siste fra forsiden