Joda, Fallout 4 har noen sære «glitcher»

Flyvende dyr, Michael Jackson-moves og spøkelsesarmer er noen eksempler.

Bjørnen flyver.
Skjermbilde, GamesHQMedia

At Fallout 4 har en god slump merkverdige «glitcher» vil nok overraske få som har snust på et Bethesda-spill før – eller et sandkassespill i det hele tatt, egentlig. Både forgjenger Fallout 3 og fantasygiganten The Elder Scrolls V: Skyrim har for lengst etablert at glitcher er noe man nesten må forvente med denne typen spill.

Nedenfor har vi samlet fem av de mest interessante, rare og morsomme glitchene som har dukket opp på nettet i kjølvannet av lanseringen 10. november. Merk deg at noen av videoene viser noen kumpaner du kan plukke opp, men det er ingen store ting som røpes her. Klippene ser du nederst i artikkelen.

Heldigvis virker det som om de aller fleste glitchene så langt er rimelig harmløse, i motsetning til minnelekasjeproblemene med PlayStation 3-utgavene av Bethesdas tidligere spill.

Vi er for øvrig godt i gang med vår anmeldelse av storspillet, men før den tid kan du lese vårt førsteinntrykk. Alt tyder på at Fallout 4 er et glimrende spill.

– Så langt har jeg lagt inn en god del timer i Fallout 4, men jeg føler fortsatt at jeg bare har sett toppen av isberget. Her er det nok av ting å utforske, bygge, modifisere og blåse hodet av. Den forbedrede skytingen er heller ikke en dum ting for opplevelsen, skrev Jonas Magerøy etter de første timene med spillet.

Spøkelsesarm

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain har kanskje tatt monopol på forsvunne armer i år, men Fallout 4 slenger inn sin egen vri med denne spøkelsesarmen.

(Video: David Wilcox, YouTube)

Nick Valentine gjør sin beste Michael Jackson-move

Vi har alle kongen av pop lene seg mot bakken på en nærmest umulig måte i låta Smooth Criminal. Vel, kumpan Nick Valentine vil ikke være noe dårligere enn Jackson, og imponerer oss med denne manøveren.

(Video: David Wilcox, YouTube)

Flyvende dyr

Akkurat hvordan disse to beistene har greid å gjøre det umulige – å fly – vet vi ikken, men basert på spillerens fatale møte med en illsint Deathclaw var det nok lurt å holde seg litt over bakken.

(Video: GamesHQMedia, Youtube)
Les også
Anmeldelse: Fallout 4

Dogmeats luftsvømming

Mens de to beistene i forrige video har greid å flyte over bakken på umulig vis, virker det som om vår trofaste følgesvenn, Dogmeat, har kommet seg ett steg lenger. Han har nemlig funnet ut hvordan man svømmer i lufta.

(Video: David Wilcox, YouTube)

Sandkassedansen

Vi runder av med en klassiker. Alle som har spilt et sandkassespill har mest sannsynlig sett denne i en eller annen form tidligere. Ghoulen har presset seg ned i geometrien, noe som resulterer i denne krakilske dansen.

(Video: NowGamerTube, YouTube)

Siste fra forsiden