– Manglende Skyrim-innhold er vår skyld

Bethesda tar på seg all skyld for nedlastbart innhold på PlayStation 3.

Det er nå over to måneder siden Xbox 360- og PC-entusiaster kunne kose seg med The Elder Scrolls V: Skyrims første nedlastbare innhold, Dawnguard. Trofaste Sony-tilhengere har dog måttet skule langt etter pakken som nå er utsatt på ubestemt tid. Samtidig er det tvil om Dawnguard og den nyeste pakken, Heartfire, i det hele tatt blir å se på konsollen.

I en twittermelding like før helgen forklarte Bethesdas PR-nestsjef Pete Hines at feilen fullt og helt ligger på utvlikerens side og at Sony ikke kan klandres:

– Vi har aldri skyldt på andre eller andre faktorer enn oss selv. Dette er vårt problem og det er opp til oss å løse det, forteller Hines.

Skyrim sliter stadig på PlayStation 3.

Senere utbroderte Bethesda-representanten med å si at verken Dawnguard eller Heartfire er stabile nok til å slippes på PlayStation 3 på nåværende tidspunkt.

– Det kjører ikke bra nok bestandig. For flesteparten er det nok greit nok, men for andre er det ikke det.

PlayStation 3-utgaven av Skyrim fikk mye pepper da spillere oppdaget at rollespillet gikk tregere og tregere etter hvert som man spillte mer og mer. Deler av problemet ble fikset med en sen oppdatering, men fremdeles er Sony-konsollen det dårligste valget om man vil drepe drager.

Les også: – Dawnguard kommer kanskje ikke til PS3 Les også: Bygg og bo i Skyrim

Siste fra forsiden