Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 18

Det er nå bare 6 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger PlayStation 2-spillet Grand Theft Auto: San Andreas og en strategiguide.

Grand Theft Auto: San Andreas redefinerer GTA-serien, og revolusjonerer det åpne og frie gameplayet serien er kjent for. Det meste av handlingen foregår i den virtuelle byen San Andreas, som er en slags blanding av San Fransisco, Las Vegas og Los Angeles. Spillets hovedperson Carl Johnson må spise for å overleve, og at han må besøke treningsstudioer og lignende for at ikke all den usunne maten skal legge seg i tykke fettlag på magen.

Spillmotoren bak GTA: San Andreas takler en synsrekkevidde seks ganger lengre enn i de tidligere spillene, noe som gjør bybildet langt mer autentisk. Det er også mulig å benytte seg av skygger for å skjule seg, slik som i spill som Thief og Splinter Cell.

- Dette er også et av årets mest omfattende spill, og et spill som vil fengsle deg lenger enn de fleste, skrev vår anmelder i Gamer.no sin anmeldelse tidligere i år.

For at vinneren skal får maksimalt utbytte av hver krik og krok i det kritikerroste spillet fra Rockstar, gir vi også bort en offisiell strategiguide. Hvis du vil være med i trekningen må du svare riktig på følgende spørsmål:

Når lanseres Grand Theft Auto: San Andreas på PC?
30. september 2005
10. juni 2005
Dato ikke fastsatt

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Gamezone for sponsing av premier til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden