Konkurranse

Julekalender 2008 – dag 15

Hva skjuler seg i dagens luke?

I god tradisjon teller vi ned til jul i form av daglige konkurranser.

Fra 2K Games gir vi i dag bort Playstation 3-spillene Bioshock, Top Spin 3, NHL 2K9 og NBA 2K9.

Bioshock.
Top Spin 3.
NHL 2K9.

Top Spin 3 byr på en tennisopplevelse som er realistisk både visuelt og fysisk. Vi får dynamisk vær, mange ekte baner og flott spillergrafikk. Du kan kjempe om å klatre på rangeringslistene både lokalt og over nett, alt mens du bruker de aller beste profesjonelle spillerne til oppgaven. Du kan også lage din egen unike spiller, om du skulle ønske det.

Kritikerroste Bioshock er en blanding av førstepersons skytespill, snikespill og rollespill. Spillet foregår i en enorm undervannsby, hvor vitenskapsmenn har etterlatt seg mutanter som lever sitt eget liv i et unaturlig økosystem. Spillet byr på en unik og dyp spillopplevelse, med moralske dilemmaer.

Hockeyspillet NHL 2K9 er kommer med masse dybde for entusiasten, samtidig som det er enkelt å komme inn i for den jevne spiller. Både motoren som styrer spillernes bevegelse på skøytene og kampsystemet er oppdatert, og det er en rekke nye funksjoner som skal puste ekstra liv i hockeyopplevelsen.

NBA 2K9 hevdes å være den morsomste og mest detaljrike NBA-simulatoren på markedet. Årets utgave kommer med nytt system for dribling og skudd, utvidede muligheter for å lage din egen spiller, et spillerspeider-system, funksjon for spillerambisjoner, og en realistisk gjengivelse av NBA.com.

For å delta i trekningen om denne PS3-pakken, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Hva heter vitenskapsmannen som står bak eksperimentet i Bioshock?
  1. Hva heter driblesystemet i NBA 2K9?

Konkurranseinformasjon:

  • Ansatte i Edda Digital eller Tek-nettverket, eller personer i samme husstand som disse, kan ikke delta i konkurransen.
  • Det er kun lov å delta én gang per konkurranse.
  • Konkurransen kan besvares frem til klokken 23:59 på publiseringsdagen.
  • Det kåres én vinner hver dag, og listen offentliggjøres hver mandag.

Se også julekalenderen hos våre partnere:

               

Siste fra forsiden