Julekalender 2010 – luke 14

Hva gjemmer seg innenfor?

Årets julekalender er proppfull av herlige premier. Foruten å gi bort massevis av tøffe spill, kan man også vente seg eksterne harddisker, spilltastatur, spillmus og hodetelefoner.

I dag er det en fantastisk Collector's Edition av nylanserte World of Warcraft: Cataclysm og 120 dager gratis spilletid som pryder premiebordet.

World of Warcraft: Cataclysm Collector's Edition.

I den gigantiske utvidelsespakken Cataclysm introduseres vi for to nye raser, nye områder, grotter og masse nye utfordringer. Velkjente steder har dessuten fått nytt utseende og innhold, blant annet som et resultat av naturkatastrofen i Azeroth. Videre kan verdenen nå utforskes fra luften med ditt eget ridedyr.

Laugsystemet er også betydelig forbedret, og gjennom erfaringsnivåer for laug oppfordres man i enda større grad til å fokusere på denne delen av spillet. Poengene kommer ved å gjøre oppdrag, drepe sjefsfiender eller vinne rangerte spiller-mot-spiller-kamper.

Samleutgaven av Cataclysm inneholder en DVD med unikt masse bakom-materiale, lydsporet på en CD, 176-siders bildebok med eksklusivt innhold, en startpakke med 60 kort fra «World of Warcraft Trading Card Came», pluss noen eksklusive heltekort. Du får en musmatte, og tilgang på Lil' Deathwing – en liten drage som hjelper deg inne i spillet.

For å delta i trekningen av dette må du svare riktig på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 20. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:Siste fra forsiden