Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 15

Lyst på en ny spillkonsoll?

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste dagene.

Wii U Premium Pack med Nintendo Land.

Lekker, sort Wii U

Dagens premie er en Wii U Premium Pack, som inkluderer en sort utgave av Nintendos populære stuekonsoll og fornøyelsesparken Nintendo Land. I tillegg legger vi ved den kritikerroste og vakre HD-versjonen av The Legend of Zelda: The Wind Waker.

Og det er nettopp denne trykkfølsomme styringsenheten som er den viktigste nyvinningen med Wii U. GamePad-en overfører video trådløst fra konsollen, noe som betyr at man har en ekstra skjerm å forholde seg til. Dette åpner for helt nye måter å spille på både alene og i flerspiller, og det gjør det også mulig å fortsette spilløkten på skjermen dersom noen andre trenger TV-en.

Ellers inneholder Premium Pack pekepenn, ladestasjon og stativ for den trykkfølsomme skjermen, et minnekort med plass til 32 GB, og de vanlige tingene som HDMI-kabel, et konsollstativ, en sensorbar og belønningsprogrammet Nintendo Network Premium-medlemskap.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne på fredager.

Lykke til!

Spillrulett
1085 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden