Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 20

Velkommen til en ny luke i vår adventskalender.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste dagene.

Action og klassisk plattformspill

Lost Planet 3.

I dag stiller Capcom med tre spill i premiepotten: DmC: Devil May Cry til PlayStation 3, Lost Planet 3 til PlayStation 3 og DuckTales Remastered til Windows.

Dante er tilbake i DmC: Devil May Cry, i et nytt og mørkere eventyr. Denne gangen er han på jakt etter hevn i en verden hvor lite er som det ser ut. Dette i følge vår anmelder et uhyre solid actionspill som leverer i bøtter og spann.

I Lost Planet 3 følger du bygningsarbeideren Jims kamp på den forfrosne planeten E.D.N III. Vår anmelder mente spillet har en av de best fortalte historien i et spill noensinne, men at det var en del andre skavanker som trakk ned totalinntrykket.

DuckTales Remastered.
Capcom

Tilhengere av tradisjonelle plattformspill vil uten tvil ha det moro med nostalgitrippen DuckTales Remastered. Dette er en nyversjon av klassikeren fra 1989, og Skrue og de andre figurene fra Andeby har fått en fin grafisk overhaling.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne på fredager.

Lykke til!

Spillrulett
182 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden