Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 5

Vi åpner den femte luken i årets kalender.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste ukene.

Proffe hodetelefoner

SteelSeries Siberia Elite. (Foto: SteelSeries)

I dag byr vi på et lekkert headset fra danske SteelSeries. Hodetelefonene Siberia Elite er blant spillernes favoritter, med sitt klassiske hvite utseende, behagelige bøyle og et lydbilde spesielt utviklet for spill.

Øreklokkene er tykke, noe som skal skal gjøre de komfortable og lyddempende. Siberia Elite er drevet av et USB-lydkort, og den medfølgende programvaren lar deg skreddersy lydopplevelsen for hvert enkelt spill. Egne profiler og innstillinger aktiveres i det spillet starter opp. Mikrofonen har for øvrig en valgfri funksjon som kan fjerne bakgrunnstøy.

Slik blir du med i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne én gang i uka. Først trekning er fredag 6. desember.

Lykke til!

Spillrulett
95 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden