Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 7

Julekalender 2013 – luke 7

Ny dag betyr nye muligheter til å vinne premier.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste ukene.

Metal Gear Rising: Revengeance.

To heite actionspill

På denne syvende dagen i desember har vi fått tak i to spillperler fra Konami: Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition og Metal Gear Rising: Revengeance. Spillene leveres til Xbox 360 eller PlayStation 3.

Vår anmelder var svært imponert over Revengeance da det ble lansert tidligere i år. Du spiller som den halvt mekaniske soldaten Raiden og sverdet er din beste venn. Øystein Furevik mente spillet var et mesterverk, med et kampsystem det var en sann glede å bli kjent med.

Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition.

Castlevania: Lords of Shadow er et nytt og storslagent kapittel i en god, gammel serie. Du får utforske en fantasirik utgave av middelalderens Sør-Europa, hvor onde makter truer. Ultimate Edition kommer med tilleggsinnholdet fra Reverie og Resurrection, og skrur opp grafikknivået til HD-nivå og 60 bilder i sekundet. I tillegg får du en ny historie, nye områder å besøke, nye våpen, nye egenskaper og nye sjefskamper.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne én gang i uka. Trekning av de fem første lukene ble foretatt i går, mens de syv neste trekkes fredag 13. desember.

Lykke til!

Spillrulett
96 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden