Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 9

Klikk deg inn for å avdekke dagens premie.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste ukene.

Creative Sound Blaster Evo Zx. (Foto: Creative).

Hodetelefoner fra Creative

I dag gir vi bort Creative Sound Blaster Evo Zx, et trådløst headset med mikrofon som har fått gode skussmål flere steder. Hodetelefonene hevdes å gi perfekt lyd når du er på farten, og kan kobles til to Bluetooth-enheter samtidig. Dermed kan du høre på musikk på et nettbrett eller en laptop, og likevel være klar til å ta imot samtaler på telefonen.

Hodetelefonene inneholder en lydprosesseringsbrikke som lar deg tilpasse lydbildet etter ønske fra et program på telefonen. Det er også mulig å koble headsettet til PC-en digitalt, via USB-kabel eller analogt via en vanlig hodetelefonutgang.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes.

Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne én gang i uka. Trekning av de fem første lukene ble gjort rett før helgen, mens de syv neste trekkes fredag 13. desember.

Lykke til!

Spillrulett
967 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden