Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 15

Vår gavmilde julekonkurranse tar ikke slutt, og det er naturligvis heller ingen grunn til stoppe riktig enda. I dag deler vi ut PlayStation 2-spillet Ratchet Gladiator.

I Ratchet: Gladiator har Ratchet og Clank blitt fanget av den sinnssyke (og veldig slemme) mediemogulen Gleeman Vox, som har kokt sammen et helt nytt realityshow hvor kidnappede superhelter må kjempe for livet mot grusomme fiender og farlige feller. Ratchet: Gladiator kommer med et ikke-lineært gameplay hvor spilleren får mulighet til selv å velge hvilket oppdrag han eller hun vil prøve seg på.

I tillegg vil enspillerbrettene også være mulig å spille i kooperativt modus sammen med andre. I og med at spillet fokuserer på en slags ekstremsport, vil mye av gameplayet foregå i arenaer eller spesialdesignede slagmarker, og som seg hør og bør kommenteres handlingen selvsagt på direkten. Et nytt våpensystem tillater deg å velge måten våpnene blir oppgradert på, og utviklerne lover tusenvis av mulige kombinasjoner.

Om du vil være med i trekningen om dette spillet, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva er navnet på dette spillet i USA?

Ratchet: Deadlocked
Ratchet: The Show
Ratchet & Clank 4

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden