Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 23

22 tomme luker og tilsvarende antall vinnere ligger bak oss. Har du ikke vunnet enda, er det fremdeles to sjanser igjen. I dag kan en PlayStation 2 med to partyspill bli din.

PlayStation 2, som er hovedpremien i dagens luke, feiret nylig fem år i Europa, og er den spillmaskinen med bredest spillutvalg. Godt over 100 millioner maskiner er solgt på verdensbasis, og maskinen er den raskest selgende videokonsollen siden sin forgjenger PlayStation.

I november i fjor slapp Sony en ny og slank versjon av PlayStation 2 på markedet. Størrelsen ble redusert med 75% og vekten ble halvvert. Maskinen ellers er helt identisk, men miniutgaven av PlayStation 2 har også en innebygget nettverksadapter, og er dermed Internettkompatibel ut av esken.

Sammen med maskinen leverer vi en liten partypakke, med spillene SingStar '80s og Buzz: The Music Quiz.

SingStar '80s er den femte SingStar-utgivelsen, og hedrer åttitallet med tredve låter og offisielle som mange helt sikkert får både gode og dårlige minner av. Spilleren synger via en USB-mikrofon, hvorpå spillet analyserer stemmen utifra klang, tone og timing fra original-låten, og gir en forhåpentligvis ærlig tilbakemeldingen på sangprestasjonene.

Buzz: The Music Quiz er en interaktiv musikkquiz hvor du kan kjempe mot venner og familie for å finne ut hvor mye du kan om de siste femti årenes musikk. Spillet kommer med over 5000 spørsmål, som akkompagneres av mer enn 1000 musikklipp. Buzz benytter seg av fire spesialdesignet og lett anvendelige håndkontrollere, som naturligvis følger med.

Hvis du vil delta i trekningen om denne pakken må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva var veil. pris på PlayStation 2 ved lansering i Nord-Amerika?

$189
$259
$299

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post over nyttår, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no i løpet av første uken i januar. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden