Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 19

Julen nærmer seg med stormskritt – her er dagens kalenderluke

Julestemning regner fra oven.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Razer ManO'War Overwatch-hodetelefoner.
Razer

Gult er kult

Razer Blackwidow Overwatch-tastatur.
Razer
Razer DeathAdder Overwatch-mus.
Razer
Razer Goliathus Overwatch-musematte.
Razer

Bak dagens luke skjuler det seg masse stæsj for hardbarka Overwatch-fans. Vinneren av dagens luke får mus, tastatur, headset OG musematte i Overwatch-tema. Det er Razer som står bak godsakene, som for anledningen har blitt ikledd gule farger og Overwatch-logo.

Headsettet er av typen ManO’War Tournament edition og er designet for å forbli behagelig, selv ved lange spilløkter. Tastaturet er et mekanisk Blackwidow Chroma, og har selvsagt printet bokstavene i Overwatch-fonten. Musen er en Deathadder Chroma og støtter opptil 10.000 DPI. Musematten er av typen Goliathus, og har godt med plass om du foretrekker å være på lave siden av DPI-skalaen.

Overwatch har vært en favoritt blant mange her på bruket i år. Ikke minst hos anmelder Gøran, som belønnet spillet med 9/10 og en drøss med lovord:

– Det mest imponerende med Overwatch er hvor gjennomtenkt og vellaget alle de ulike enkeltdelene av spillet er, og hvor godt de fungerer sammen. Det er lite som føles overflødig eller unødvendig, og man får alltid akkurat det man trenger til enhver tid, skrev Gøran i mai.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
750 har spilt i dag

750 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden