Just Cause 3 får ny utvidelse neste uke

Gå til krig med kjemperoboter på en helt ny øy.

Square Enix

En ny utvidelse til action-spillet Just Cause 3 vil lanseres 10. juni – eller 3. juni dersom du eier spillets sesongpass – meldte utvikler Avalanche Studios via Facebook på tirsdag.

Pakken har fått navnet Mech Land Assault og er den andre av tre utvidelser i spillets «Air, Land and Sea»-pass. Sky Fortress-utvidelsen tok seg av passets «Air»-del tidligere i år, og nå er det altså «Land»-delen som står for tur.

Robotkamper og ny øy

Robotene er klare til kamp.
Square Enix

I Mech Land Assault får spillere besøke den nye øya Lacrima, der den mystiske «Black Hand» driver en fengselsleir. Øya er beskyttet av store roboter som fort kan by på problemer, men klarer du å kapre en kan du bruke den til din fordel.

Med en robot på laget kan du enkelt knuse stridsvogner og rive helikoptre ned fra himmelen, og havner du i en vanskelig situasjon kan du tilkalle en ekstra robot for å hjelpe deg. Ved å fullføre utfordringer i den nye «Mech»-arenaen kan du også oppgradere de store metallbeistene.

Ifølge Avalanche vil spillets siste utvidelse, Bavarium Sea Heist, slippes mot slutten av sommeren, men en offisiell lanseringsdato er foreløpig ikke avslørt.

Just Cause 3 fikk mye skryt i vår anmeldelse.
– Kaos satt i heseblesende, eksplosivt system »

Siste fra forsiden