Dragon Ball FighterZ

Kame-sennin er endelig på vei til Dragon Ball FighterZ

Gokus læremester får omsider slå fra seg i det gode slåssespillselskap.

Dragon Ball FighterZ er godt inne i sin tredje sesong med nye figurer, og nestemann ut er ingen ringere enn Kame-Sennin, også kjent som Master Roshi.

Vi vet foreløpig ikke all verden om nykomlingen, men en kort trailer (som du kan se over) gir oss en pekepinn på noen av angrepene den unike gamlingen får leke seg med i slåssespillet. Det kommer tydelig fram at også han er animert med den samme detaljerte fliden som det resten av rollegalleriet er kjent for.

Gammel kjenning

Hva har tatt så lang tid?
Skjermbilde fra YouTube

Kame-Sennin er Son Gokus læremester som har vært med på eventyr helt fra den første delen av Dragon Ball-sagaen og blir da den tredje spillbare figuren i spillets tredje DLC-sesong. Tidligere i år har Kefla og Ultra Instinct-utgaven av Goku dukket opp som del av spillets nyeste sesongpass.

Kame-Sennin lanseres en gang i september og kommer da til alle utgaver av spillet, altså PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC.

Vi likte Dragon Ball FighterZ svært godt da det kom ut og klinket til med 9 av 10 mulige poeng på anmelderterningen:

– Alt flyter bare så utrolig godt, enten man slår og sparker via automatiske komboer, bytter mellom sine utvalgte figurer ved å slå sammen deres respektive superangrep eller treffer med et slag som er så kraftig at motstanderen flyr gjennom et fjell og lander på et helt annet sted i verden, skrev undertegnede den gang.

LES OGSÅ: Tekken 7 får en fjerde sesong om ikke lenge »

Siste fra forsiden