Capcom drysser slippdatoer

Kampmaskiner og muskelmenn

Super Street Fighter IV, Monster Hunter Tri og Lost Planet 2 kommer i april og mai.

Capcom avholdt nylig en pressekonferanse i Tokyo, og i den anledning spikret de slippdatoer for flere av sine kommende storspill. Super Street Fighter IV, Monster Hunter Tri og Lost Planet 2 har hittil hatt litt usikre slippmåneder, men nå er Capcom klar til å forplikte seg.

Monster Hunter Tri

I motsetning til de to andre titlene har ikke Monster Hunter Tri fått en konkret dato, men skal slippes en gang i løpet av april. Spillet er eksklusivt til Wii, og ble en gigantisk suksess da det ble sluppet i Japan i fjor.

Som tidligere spill i serien går Monster Hunter Tri ut på å jakte på alt fra nusselige pelsdotter til ruvende, pansrede drager. Ved å nedkjempe monstrene kan du vinne deler av kroppene deres, som skinn, horn og skjell. Disse kan du så bruke til å lage nytt utstyr. Jo bedre armert du er, jo større uhyrer kan du bekjempe.

Selv om du kan spille Monster Hunter alene vektlegges samarbeid med andre spillere. Monster Hunter Tri byr både på lokal flerspiller for to personer med delt skjerm, eller flerspiller over nettet for opptil fire jegere.

Super Street Fighter IV

Helt på tampen av samme måned kommer Super Street Fighter IV. Fra 30. april kan du plukke opp denne oppgraderte utgaven av det kritikerroste slåssespillet. Alle krigerne fra originalversjonen er tilbake, og i tillegg får vi nye (dog fra tidligere Street Fighter-titler) slåsskjemper som T. Hawk og DeeJay. Guy og Cody fra klassikeren Final Fight er også med.

Videre får vi nye spillmoduser, inkludert bonusbrettene fra Street Fighter II. Her får vi smadre biler og tønner med bare nevene. I flerspillerdelen blir det lagbaserte kamper og muligheten til å ta opp kamper og dele dem med andre på nettet.

18. mai kommer vårens storsatsing fra Capcom, Lost Planet 2. Etter begivenhetene i det første spillet har isplaneten E.D.N III begynt å tine, men menneskene på planeten er fortsatt i krig med hverandre og de gigantiske insektene som bor under overflaten.

Lost Planet 2

Siden klimaet er endret blir det helt nye områder som jungler og ørkener å kjempe i, men vi får fortsatt ikle oss de digre rustningene fra originalen. Enspillerdelen byr på seks episoder, og hvis du vil kan du samarbeide med opptil tre andre over nettet.

Lost Planet 2 har også en ren flerspillerdel hvor du kan løpe rundt og skyte andre i ansiktet. Den slags liker Gears of War-gutta, og både Marcus Fenix og Dominic Santiago fra Epics kritikerroste skytespill dukker opp som nedlastbart innhold på Xbox 360-utgaven.

Siste fra forsiden