Metizport

Karsten Warholm kjøper seg inn i Metizport

Verdensrekordholderen på 400 meter hekk engasjerer seg i e-sport fra hjemtraktene.

Fv: Arjan Sydhagen Dalsøren, Daglig leder Metizport – Karsten Warholm
Kevin Andre Bøe/Metizport

I en pressemelding torsdag ettermiddag annonserte Metizport at de har fått med seg den olympiske mesteren, verdensmesteren og verdensrekordholder på 400 meter i hekk, Karsten Warholm på eiersiden.

Metizport har som e-sport-klubb fokusert på Counter-Strike: Global Offensive, Valorant og Super Smash Bros. Før vårens sesong av Telialigaen har klubben rustet opp med en ny og spennende lagoppstilling i Counter-Strike.

Ønsker å bidra

Warholm forteller i pressemeldingen at han gleder seg til å kunne bidra i en bransje som vokser i rekordfart.

– Jeg gleder meg til å være en del av Metizport‐laget og til å bidra til å bygge klubben videre. E‐sport er i ferd med å bli virkelig stort, og jeg tror at vi har mange spennende muligheter foran oss.

Fv: Kristine Gølin Haddal, Manager for Karsten Warholm – Arjan Sydhagen Dalsøren, Daglig leder Metizport – Karsten Warholm – Øyvind Sundgot, Styremedlem Metizport – Jan Rune Dalsøren, Styreleder Metizport
Metizport

Les også: – Ønsker å vinne hele dritten

Både Metizport og Warholm samarbeider med MOT, og begge parter har fokus på viktigheten av arbeidet med å styrke ungdoms robusthet og livsmestring.

Grunnlegger og daglig leder av Metizport, Arjan Sydhagen Dalsøren var forståelig nok henrykt over samarbeidet med den olympiske mesteren.

– Vi er veldig glade for å ha Karsten med på laget. En lokal helt, en fantastisk utøver og en som ser verdien av lokal utvikling. Hans kunnskap og erfaring som toppidrettsutøver vil være gull verdt i den
videre utviklingen av klubben og spillerne våre.

LES OGSÅ:Kunne spilt på lag med «dsn» og «f0rest»

Skaper verdier

Warholm selv påpekte at han er opptatt av hjemtraktene sine og at han liker verdiskapingen for en relativt ung målgruppe.

– Jeg er opptatt av lokale virksomheter fra mine hjemtrakter som skaper verdier – og som tenker nytt og spennende, både lokalt og internasjonalt. Dette er midt i blinken i så måte. I tillegg er det ekstra gøy med en relativt ung målgruppe, forteller Warholm.

Les også: Counter-Strike og musikk blandes sammen i Bergen

Siste fra forsiden